7 april 2011

Goed nieuws

Gisteren was een geweldige dag. Mijn prinsesje gaat beter. We zijn uiteindelijk begin van de week naar de huisarts geweest voor een 2de mening. Deze zag dat ze ook nog een oorontsteking heeft. De klachten van de pijn in buik, benen en voeten kwam door de onsteking (van oor en luchtwegen) in haar lijfje, koorts is ook verdwenen.
Ze heeft de nodige medicatie gekregen en ook een siroop voor die hardnekkige hoest.
Het gaat dus beter nu, je ziet aan het kind dat ze zich beter voelt. Wat een opluchting.


Kreeg gisteren een telefoonjte van mijn man met de boodschap: JE KASTJE IS AANGEKOMEN.

Had maandag een mailtje ontvangen van Petit bonheur du jour dat mijn kastje dinsdag zou vertrekken richting België. Het zou een 2 tot 3 dagen duren alvorens het bij mij zou zijn.

En surprise, het was al vlugger bij mij.

Yes yes, keek al uit om snel naar huis te kunnen gaan.
Het uitpakken was een hele klus, het was heel goed verpakt.

Heb manlief zijn hulp moeten inroepen om het naar boven te dragen. Het is echt wel een zwaar kastje, had dit niet verwacht.

Het was normaal voorzien om het op onze slaapkamer te zetten bij mijn stockrek maar omdat het zo mooi is biljft het gewoon in de hall staan.


Het vullen moet nog gebeuren, al mijn DMC garen gaat verhuizen naar de eerste schuiven want deze heb ik laten voorzien van onderverdelingen. Wat er in de andere schuiven gaat komen, moet ik nog bekijken.

Ik ben ook nog aan het nadenken over het bekleden van de onderverdelingen, je kan dat bekleden met stof maar ik weet nog niet of ik dit ga doen want als je daarna je stoje moet ben moet je nieuwe onderverdelingen kopen. Dus toch maar gewoon de kartonlook laten . 


 Ik ben zo gelukkig als een kind :-)


Snoeki-tik,
Mireille

4 opmerkingen:

Marjo a.k.a Josefien zei

Wat fijn dat het beter met je dochter gaat. Als je ziet dat het beter met je kind gaat, dan voel je jezelf ook gelijk fijner. Mooie kast heb je gekocht. Krijgen we ook nog wat laden te zien als ze gevuld zijn? Ben benieuwd.

Joze zei

Nou dat is fijn dat het beter gaat met de kleine meid. En je kast is helemaal mooi, ben ook erg nieuwsgierig hoe het er uit ziet als de laden gevuld zijn, veel plezier ermee.

Groetjes Joze

Petra zei

wat 'n PRACHTIG en nuttig kastje!
veel plezier ermee!
geweldig fijn dat je dochtertje weer wat is opgeknapt!
prettig weekend
en groetjes,
Petra

Carin zei

Fijn dat je dochter weer is opgeknapt. En wat een schitterend kastje heb je daar. heel vel plezier ermee (maar dat gaat vast lukken).