12 april 2011

Twee totaal verschillende werkjes

Dit weekend niet echt veel gehandwerkt. Ben zaterdag wezen shoppen te Shoppingcenter Wijnegem.
Het was niet voor mezelf maar voor de zomerkleding van mijn dochtertje.

Vernam 's avonds van mijn man dat hij op het nieuws iets ergs had gehoord van in Nederland, ben gelijk gaan zoeken op internet en als je dat leest staat je hartje stil want je beseft dat het eveneens hier in België had kunnen gebeuren en dat je net op die dag ook in een winkelcentrum zat. Even slikken.
Ik wens deze mensen veel stertke in deze moeilijke periode.

Zondag naar zee geweest voor de lenteschoonmaak van onze caravane. Deze is ook weer klaar voor het nieuwe seizoen. Terwijl ook een beetje genoten van het mooie weer, het was zelfs spijtig dat we 's avonds terug naar huis moesten :-)

Gisteren is mijn man verder met de werken in onze keuken gegaan. Ze gaat afgewerkt geraken hoor :-)
Hij heeft tegels tussen de kasten geplaatst, dezelfde als de vloertegels.

Hier een deel van de keuken, de rest is voor een volgende keer wanneer de resterende muren geschilderd zijn.Ik wou jullie ook nog een werkje laten zien van mijn mama. Ze heeft net haar Paaskonijn afgewerkt.

Dit pakket kocht ze bij De Lander, je hebt er het vrouwtje en mannetje van. Zij nam alleen maar het vrouwtje. Er was heel wat werk aan maar het resultaat is prachtig, kijk maar:


Vandaag ging mijn man verder in de keuken werken, hij ging de tegels voegen. Volgende stap is de laatste de kleur tegen de muur. Kijk al uit naar dat moment, dat gaat normaal ook voor deze week zijn.

Hoop vanavond ook nog een beetje te handwerken.

Snoeki-tik,

Mireille

4 opmerkingen:

marion zei

wat een schattig paaskonijn........geef je mijn complimenten door......

astridvanbeers zei

Och, hoe leuk dat konijn! En de keuken ziet er ook tiptop uit.

Petra zei

mooie fotootjes..
zowel van de keuken als van 't paaskonijntje..
mooi gemaakt allebei!
veel handwerkplezier,
groetjes, Petra

carine zei

Mireille,wat mooie werkjes toon je ons weer!En een bezige bij ben je zeker. .Proficiat voor jou maar ook voor je mama !!! Zo'n prachtige Paashaas heb ik zelden gezien, ik hou van mensen die hun eigen persoonlijkheid aan hun werkjes toevoegen . Het wordt iets van hen hé! Chapeau!Groetjes vanuit Brugge en bedankt voor je reactie Carine(patchworkstar)