6 maart 2011

Wat doe je...

op een zondag dat je dochtertje ziek is, de verbouwingen in je huisje even pauze hebben ....

Dan doe je je huiswerk klossen verder...

Stand van de verbouwingen zijn: keuken is geplaatst MAAR, is nog niet definitief af omdat men het werkblad moet komen vervangen aangezien er een schram op is, men de afloop moet komen repareren omdat ze deze naar buiten toe hebben afgebroken en het nu  geplakt is. Dus met andere woorden in de keuken kunnen we niet verder. We hadden al één laagje geverfd in de keuken maar ik heb ondertussen een andere kleur gaan halen, het gaat niet veel verschillen, maar een tikkeltje iets meer groen omdat het vorige te geel was.

Wel goed nieuws de verlichting hangt en is terug aangesloten en nu met dimmers, ye ye. Dit heeft ook wel de nodige spanning gebracht omdat het eerst niet wou werken met de dimmers, al bij al is dit goed afgelopen.

Vandaag hebben we een pauze ingelast. Morgen worden er nog enkele afwerkingen aangebracht en dinsdag en woensdag wordt dan de living en salon geschilderd. Hopelijk kunnen we dan donderdag al terug alles op zijn plaats zetten.
Het enige waar we dan met ongeduld op moeten wachten is het beeindigen van de keuken, dit is op zijn minst al 14 dagen wachten want het werkblad moest opnieuw besteld worden.


Al een voorproefje van de keuken, je kan een stukje van de kasten zien en van de verf. De verf is nog wel niet de definitieve kleur.


Heb vandaag dus mijn huiswerk kantklossen verder gemaakt. We zijn nu terug enkele opvulslagen aan het leren. Heel leuk.....
3 opmerkingen:

Petra zei

MOOIE fotootjes, Mireille...inderdaad jammer van het werkblad..
maar 't ziet er allemaal súper uit!
zowel de verbouwing als
de kantjes..
groetjes, Petra

Carin zei

Je keuken gaat er heel mooi uitzien :-) Emn wat een leuke kantjes laat je zien !!
De patronen van LHN bestel ik meestal bij http://www.downsunshinelane.com/ en heel soms via ebay, maar het meest komt toch wel van Downsunshinelane.

marion zei

wat een mooie kantjes, je bent al echt heel bedreven